Liikkuva ranta

Mitä kuulet, mitä näet, mitä tunnet?

Paikkasidonnainen, tanssin ja liikkeen rajamailla seikkaileva Liikkuva ranta –teos tutkii itsen ja tilan välillä tapahtuvaa kommunikaatiota. Teos tarjoaa mahdollisuuden tutkia omaa liikettä suhteessa ympäröivään tilaan ja sen liikkeeseen.

Rannalla on suurilla ilmapalloilla (sininen, punainen, keltainen, vihreä). merkittyjä toiminnallisia pisteitä. Lisäksi yksi piste on oranssilla ilmapallolla merkattu info. Info kertoo rannalla olevien ilmapallojen olevan kartta, johon voi tutustua haluamallaan tavalla. Katsoja-kokija saa luoda oman teoskokemuksensa valitsemalla neljästä eri pisteestä oman mielenkiintonsa mukaan joko yhden tai useamman haluamassaan järjestyksessä.

Teoksessa yhdistyy esiintyjien liike, veden ja ympäröivän rannan liike sekä katsoja-kokijan liike erilaisten aistikokemusten kautta. Liikkuva ranta mahdollistaa henkisen pysähtymisen, ja näin syntyvä taidekokemus on jokaiselle henkilökohtainen. Neljän taiteenalan ammattilaisen luoma teos muuttuu ja elää hetkessä jokaisen osallistujan kautta.